Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Оформити субсидію просто

13 Серпня 2015 • 09:58

Кіл-сть переглядів: 1 115

Оформити житлову субсидію населенню тепер ще простіше.

 

 

Якщо раніше людина мала зазначати вид доходу і суму доходу за 12 місяців, то сьогодні декларант має зазначити лише вид доходу. В автоматичному режимі працівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення шляхом обміну інформацією з фіскальною службою, пенсійним фондом, будуть заповнювати відомості про можливість отримання житлових субсидій. Не потрібно вказувати відсотки за депозитами, одноразові допомоги жінкам-матерям тощо.

 

 

Невдовзі всі люди отримають знову бланки заяв і декларацій, інструкції з заповнення.

 

Заступник директора департаменту – начальник управління праці та зайнятості населення Світлана Бойм звернулася до одержувачів  житлових субсидій: «Велике прохання до людей, які вже заповнили за раніше встановленою формою декларації – не надсилати їх ще раз. Передбачається автоматичне призначення субсидій на новий термін без необхідності надання нового пакету документів та звернення до органів соціального захисту населення. Навіть, якщо людина сьогодні не мала права на отримання  субсидії за тією заявою, що подала, то ми не виключаємо, що з початком опалювального сезону вона матиме змогу отримати субсидію. Документи, які надали в установу, зберігаються».

 

Нова Постанова Кабінету Міністрів України «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій» набрала чинність з 1 травня 2015 року.

 

 

Довідково:

 

 З 17 квітня 2015 року в обласному центрі по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації розпочала працювати додаткова «гаряча лінія» з питань призначення житлових субсидій:  (0412) 24-34-14.  «Гаряча лінія» працюватиме у робочі дні з 09.00 до 18.00 год.,  перерва з 13.00 до 14.00 год.

Версія для друку