Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Оголошено конкурс на одержання у 2021 році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі культури

09 Вересня 2021 • 11:37

Кіл-сть переглядів: 82

Міністерство культури та інформаційної політики України оголосило конкурс претендентів на одержання у 2021 році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів.

 

Для одержання гранту претенденти віком від 14 до 35 роківна момент подачі заявки з 01 вересня до 01 листопада року 2021 року подають до МКІП заявку, до якої додаються:

 

 

  • копія паспорта;

 

  • інформаційна довідка про головних виконавців проекту, у якій зазначаються: біографічні дані та інформація про творчу діяльність претендента (участь у мистецьких заходах, фото, CD-DVD, буклети, афіші, програми, програмки, відзнаки, нагороди, зразки літературної творчості), рекомендації щодо підтримки творчого проекту (не менше двох); 

 

  • гарантійний лист підприємства (установи, організації, закладу), яке зобов’язується забезпечити реалізацію творчого проекту.

 

  • Форма заявки та кошторису додаються. Довідки, рекомендації, гарантийний лист підприємства (установи, організації, закладу) заповнюються у вільній формі.

 

  • Документи, що не відповідають цим вимогам, до розгляду Експертними комісіями не приймаються.

 

Прийом заявок за встановленою формою здійснюється з 01 вересня до 01 листопада 2021 року за адресою: 01001, м. Київ, вул. Бориса Гринченка, 1.

 

email:

 

n.pashkova@arts.org.ua – для митців у сфері образотворчого мистецтва;

 

v.loginova@arts.org.ua– для митців у сфері театрального мистецтва;

 

g.gensitskyi@arts.org.ua – для митців у сфері музичного мистецтва;

 

a.komendant@arts.org.ua – для молодих письменників;

 

o.ionova@arts.org.ua – для майстрів народного мистецтва;

 

l.ivanova@arts.org.ua – для діячів у сфері циркового мистецтва.

 

Додаткова інформація за телефоном 202 13 90 та за посиланням https://mkip.gov.ua/content/ogoloshuetsya-konkurs-na-oderzhannya-u-2022-roci-shchorichnih-grantiv-prezidenta-ukraini-molodim-diyachami-u-galuzi-kulturi.html

 

Версія для друку