Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олег Шарварко привітав державних службовців з професійним святом

21 Червня 2024 • 11:55

Кіл-сть переглядів: 666

Сьогодні, 21 червня, керівник апарату Житомирської обласної військової адміністрації Олег Шарварко, за дорученням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка, привітав державних службовців з нагоди Дня державної служби України.

“Цей день є чудовою нагодою висловити щиру вдячність за вашу самовіддану працю, професіоналізм та відданість державі. Для всіх нас це не просто професія, це покликання і щоденна відповідальність, особливо в умовах війни. Також хотів би передати привітання від начальника ОВА Віталія Бунечка і побажати аби кожен ваш день був наповнений змістом та приносив радість. Разом ми будуємо сильну Україну!”, — сказав Олег Шарварко.

У рамках заходу державних службовців нагородили подяками Житомирської обласної військової адміністрації за їхню сумлінну працю в органах державної виконавчої влади. Нагородження стало символом визнання вагомого внеску службовців у розвиток і процвітання Житомирщини. Також учасники заходу мали змогу насолодитися музичним вітанням, що додало святкової атмосфери події.

 

Версія для друку