Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олександр Федько долучився до Всеукраїнського форуму «Україна 30. Економіка без олігархів»

15 Червня 2021 • 17:01

Кіл-сть переглядів: 256

Сьогодні, 15 червня, заступник голови з питань взаємодії з правоохоронними органами Житомирської ОДА Олександр Федько взяв участь у роботі Всеукраїнського форуму «Україна 30. Економіка без олігархів». Зокрема під час форуму керівництво держави, провідні експерти та представники громадськості обговорювали такі нагальні теми, як економічна стратегія до 2030 року, деолігархізація та подолання корупції в Україні.

«Головна теза сьогоднішнього заходу – держава і громадяни незгодні миритися з корупційними діями будь-кого, не залежно від статусів та рангів. І це важливо, адже джерелом влади є український народ», — зазначив Олександр Федько.

Також під час форуму обговорювалась ефективна робота правоохоронної та судової системи, якісне управління державним майном, прозорий антимонопольний контроль, а також своєчасне прийняття та швидке впровадження антикорупційних нововведень у вітчизняне законодавство.

 

Заступник голови ОДА наголосив, що державні інституції мають ефективно протистояти та викорінювати таке ганебне явище як економічна та політична корупція, використовуючи всі можливі законні механізми.

 

Нагадаємо, що сьогодні у форумі взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

 

Версія для друку