Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олександр Федько долучився до засідання постійної комісії з питань регламенту та депутатської діяльності

12 Червня 2024 • 14:11

Кіл-сть переглядів: 168

У рамках підготовки до чергової сесії Житомирської обласної ради сьогодні, 12 червня, відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

До роботи комісії долучилися заступник голови Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, керівники профільних структурних підрозділів.

 

Учасники засідання розглянули 14  питань порядку денного.

 

Зокрема члени комісії обговорили та підтримали ряд звернень депутатів обласної ради до центральної влади на розгляд сесії.

 

Також комісія розглянула подання громадської організації «Молодіжний інтеграційний центр» щодо присудження премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування Дмитру Ткачуку – заступнику голови обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Житомирської ОВА, Члени комісії підтримали  кандидатуру для присудження премії за активне сприяння розвитку місцевого самоврядування.

 

Крім того, було підтримано проєкт рішення про план роботи Житомирської обласної ради на друге півріччя 2024 року.

 

Версія для друку