Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олексій Чернишов про заходи термомодернізації в Житомирі: завдяки державній підтримці будинки стають енергоощадними

19 Листопада 2021 • 08:47

Кіл-сть переглядів: 193

Завдяки державній підтримці будівлі в регіонах України стають енергоощадними.  Про це зазначив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час огляду будинку ОСББ «Київська 47» в Житомирі. Завдяки реалізації заходів з термомодернізації тут вже досягнуто економії понад 50%.

«Енергоефективність — це інвестиції у майбутнє, які дозволять значно економити у наступних опалювальних сезонах. Завдяки співпраці ОСББ «Київська 47» з Фондом енергоефективності тут досягнуто економії ресурсів у понад 30%. Програм розвитку цього напряму Урядом запропоновано чимало, тож закликаю громади користуватися можливостями та пришвидшувати енергетичну незалежність України», — наголосив Міністр Олексій Чернишов.

Зазначимо, у рамках співпраці з Фондом енергоефективності в будинку ОСББ «Київська 47» замінили трубопроводи систем теплопостачання та теплоізоляцію; виконали комплекс робіт із теплоізоляції та улаштування зовнішніх стін; здійснили комплекс робіт із утеплення та облаштування опалювальних та неопалюваних горищ та дахів тощо.

 

Версія для друку