Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ольга Богомолець презентувала у Житомирі благодійний проект

15 Травня 2015 • 09:30

Кіл-сть переглядів: 1 998

15 травня у Житомирі з робочою поїздкою перебуває радник Президента, народний депутат України Ольга Богомолець.

 

В рамках робочої поїздки політик зустрілась із керівництвом області та міста, а також провела низку зустрічей, під час яких презентувала благодійну платформу «Люди допомагають людям».

 

Зокрема, Ольга Богомолець зустрілась із сім’ями, що втратили годувальників під час Революції Гідності та військових дій в зоні антитерористичної операції. Участь у зустрічі також взяли волонтери, представники громадських та ветеранських організацій області. Усім присутнім Ольга Богомолець презентувала новий благодійний волонтерський проект «Люди допомагають людям», завдяки якому, за її словами, надавати допомогу нужденним тепер можна буде з будь-якої точки світу.

 

Презентуючи проект, Ольга Богомолець зазначила, що допомога надається адресно, безпосередньо на рахунок сім’ї, оминаючи посередників, благодійні фонди та інші організації.

 

«Платформа не претендує замінити державну допомогу або конкурувати із волонтерським рухом, а лише стане додатковою підтримкою для родин, що втратили близьку людину під час подій Революції Гідності та військових дій на Сході України», – розповіла народний депутат.

 

Ольга Богомолець також наголосила, що Житомирська область стала взірцем для всієї України щодо проведення реабілітації військових. В свою чергу заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута відзначив, що на розгляд чергової сесії Житомирської обласної ради, засідання якої заплановано на 28 травня, виноситься питання щодо внесення змін до Програми реабілітації військових, що дозволить отримати реабілітацію і членам сімей загиблих учасників АТО. «Соціальний супровід родин загиблих учасників АТО знаходиться в пріоритеті обласної влади», – підкреслив Ярослав Лагута.

 

По завершенні спілкування із родинами героїв радник Президента України провела зустріч із представниками ділових кіл області, під час якої поінформувала їх про можливості допомоги благодійному проекту «Люди допомагають людям» та закликала долучатися до благодійного справи.

 

 

 

Версія для друку