Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Особовий склад підрозділів поліції області переведено на посилений режим служби

18 Березня 2020 • 11:16

Кіл-сть переглядів: 298

Особовий склад підрозділів поліції області переведено на посилений режим варіант службової діяльності. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

 

«У головному управлінні Національної поліції в області розгорнуто діяльність ситуаційного центру (СЦ ГУНП), до складу якого включено представників Державної служби з надзвичайних ситуацій, патрульної поліції, Національної гвардії та державної прикордонної служби з метою забезпечення координації спільних дій щодо протидії поширенню на території регіону захворювання на COVID-19, вжиття спільних превентивних та профілактичних заходів в межах повноважень», – йдеться у повідомленні.

 

Для забезпечення публічної безпеки та правопорядку, безпеки дорожнього руху, карантинних заходів, до несення служби на території Радомишльського району, у тому числі на розгорнутих постах поліції, упродовж доби було задіяно 6 працівників поліції.

 

Крім того, для запобігання поширенню коронавірусної інфекції всіма територіальними підрозділами забезпечується контроль за дотриманням обмежень встановленими для закладів торгівлі, розваг, громадського харчування, надання послуг, перевізниками тощо.

Версія для друку