Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Освітяни області отримали відзнаки на підсумковій конференції вчителів. ФОТО

29 Серпня 2017 • 12:28

Кіл-сть переглядів: 733

Під час підсумкової колегії управління освіти облдержадміністрації освітяни Житомирщини отримали відзнаки від керівництва області.

 

Привітали представників освіти сьогодні, 29 серпня, голова обласної ради Володимир Ширма та заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

 

«Коли ми говоримо про концепцію нової української школи, маємо, у першу чергу, думати і говорити про таку школу, куди було б цікаво йти, до якої хотілося б кожного дня повертатися, яка давала б не лише теоретичні знання для розвитку розумової діяльності.  Я пишаюся роботою у напрямку опорних шкіл, яку ми разом з вами зробили. Сьогодні показник у 30 опорних шкіл в області є третім в Україні. Але коли ми говоримо про сучасну школи, маємо розуміти, що це не лише гарно пофарбований фасад. Головне те, що буде всередині, чим ми наповнимо це поняття», – наголосив Ярослав Лагута.

 

Він закликав представників освіти відійти від традицій кількагодинних лінійок на 1 вересня під дощем чи пекучим сонцем і зробити цей день святом для дітей.

 

Володимир Ширма та Ярослав Лагута привітали освітян з початком нового навчального року та нагородили відзнаками за досягнення у минулому навчальному році.

 

Нагадаємо, майже 1,5 тисячі закладів освіти працюватимуть на Житомирщині у 2017/2018 навчальному році, а за парти у цьому році сядуть 13,7 тисяч першокласників Житомирщини.

 

1

 

6

 

7

 

8

 

9

 

1

 

2

 

3

 

4

Версія для друку