Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Перша гуманітарна допомога для жителів Авдіївки. ФОТО

01 Лютого 2017 • 14:18

Кіл-сть переглядів: 954

Оперативно спрацював Благодійний фонд «Відкрите серце» та надав першу гуманітарну допомогу жителям м. Авдіївки – продукти харчування. Зокрема, цукор, чай, кавовий напій, консерви рибні та м’ясні, згущене молоко, печиво, локшина швидкого приготування.

«Збираємо ми допомогу до суботи, 4 лютого, після чого відправимо на Донеччину. Долучились до роботи штабу абсолютно всі райони, а також комунальні підприємства. Процес пішов, а отже Житомирщина допоможе і не залишить людей в біді», – заступник голови ОДА, керівник оперативного штабу Ярослав Лагута.

З повним переліком необхідних речей можна ознайомитися тут.

 

Нагадаємо, що після проведення оперативного штабу щодо забезпечення допомоги населенню м. Авдіївка голова ОДА Ігор Гундич поспілкувався з журналістами.

Довідково. Для всіх бажаючих із 14.00 год. 01 лютого до 14.00 год. 04 лютого діятимуть пункти збору гуманітарної допомоги від населення – у приміщеннях Богунської і Корольовської районних рад – для збору теплих речей, продуктів харчування, медикаментів.

Від юридичних осіб допомогу прийматиме Центр допомоги учасникам АТО за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 1. Тел.: (0412) 47-50-06. Допомога прийматиметься до 18.00 год. 03 лютого 2017 р.

 

 

 

 

 

 

1

 

1

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку