Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підйом економіки через співпрацю на місцях

16 Липня 2015 • 11:26

Кіл-сть переглядів: 639

Департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації проводить активну роботу щодо налагодження співпраці з підприємствами області.

 

16 липня в облдержадміністрації під головуванням директора департаменту Олексія Шатила відбулася робоча нарада, на якій було розглянуто питання погашення заборгованості по відшкодуванню податку на додану вартість (ПДВ) підприємствам ТОВ «Грайф-Флексіблс Україна», ТОВ «Житомиртепломаш» та ТОВ «СП “АТЕМ-ФРАНК”».

 

Керівники підприємств поспілкувалися з представниками Головного управління Державної фіскальної служби, Головного управління Державної казначейської служби в Житомирській області та управління Державної казначейської служби у м. Житомирі.

 

З метою активної співпраці підприємців з державними службами було прийнято ряд рішень, які в майбутньому сприятимуть вирішенню проблемних питань підприємств.

 

«Для того, щоб змінити щось в економіці країни, ми повинні почати працювати на місцях», – зазначив директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Олексій Шатило.

 

1

 

 

2

 

3

 

Версія для друку