Підприємства Житомирщини збільшують виробництво харчових продуктів
![](https://oda.zht.gov.ua/wp-content/uploads/images/news/2017_03/харч.jpg)
02 Березня 2017 • 10:51
Кіл-сть переглядів: 788
Індекс виробництва харчової промисловості Житомирщини у січні 2017 року зріс і склав 103,6 % до січня минулого року.
Про це повідомляє управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Зокрема, збільшилося виробництво таких продуктів:
– спредів і сумішей жирових на 77,0 % (вироблено 779 т);
– свинини на 64,5 % (вироблено 602 т);
– продуктів молоковмісних на 37,4 % (вироблено 595 т);
– масла вершкового на 17,3 % (вироблено 529 т);
– борошна на 12,1 % (вироблено 1498 т);
– виробів ковбасних на 10,9 % (вироблено 1159 т);
– печива і вафель на 1,7 % (вироблено 714 т);
– сирів сичужних і плавлених на 1,2% (вироблено 602 т).
Нагадаємо, що в січні Житомирщина вдвічі збільшила обсяги будівельних робіт, а за динамікою обсягу промислового виробництва область посідає 1 місце.