Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підприємства Житомирщини збільшують виробництво харчових продуктів

02 Березня 2017 • 10:51

Кіл-сть переглядів: 788

Індекс виробництва харчової промисловості Житомирщини у січні 2017 року зріс і склав 103,6 % до січня минулого року.

 

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

Зокрема, збільшилося виробництво таких продуктів:

 

– спредів і сумішей жирових на 77,0 % (вироблено 779 т);

– свинини на 64,5 % (вироблено 602 т);

– продуктів молоковмісних на 37,4 % (вироблено 595 т);

– масла вершкового на 17,3 % (вироблено 529 т);

– борошна на 12,1 % (вироблено 1498 т);

– виробів ковбасних на 10,9 % (вироблено 1159 т);

– печива і вафель на 1,7 % (вироблено 714 т);

– сирів сичужних і плавлених на 1,2% (вироблено 602 т).

 

Нагадаємо, що в січні Житомирщина вдвічі збільшила обсяги будівельних робіт, а за динамікою обсягу промислового виробництва область посідає 1 місце.

Версія для друку