Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підприємство європейського зразка на Брусилівщині. ФОТО

16 Березня 2016 • 14:53

Кіл-сть переглядів: 869

Сьогодні, 16 березня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, перебуваючи з робочою поїздкою у Брусилівському районі, оглянув завод з виробництва вододисперсійних фарб  «ФАЙДАЛ УА».

 

Зазначене німецько-українське підприємство спеціалізується на виробництві вододисперсійних та фасадних фарб, декоративного покриття, ґрунтовки, штукатурки для зовнішніх і внутрішніх робіт.

 

«Такі підприємства європейського зразка підвищують не лише економічну спроможність Брусилівщини, а й імідж нашої області», – підкреслив Сергій Машковський. Адже якість виробленої продукції відповідає всім світовим стандартам, працівники отримують гідну заробітну плату.

 

Генеральний директор, Сергій  Хоменко,  розповів, що у лабораторії підприємства ретельно тримається під контролем якість вироблених матеріалів. Разом з тим, там вивчається продукція конкурентів, аби виявити їх слабкі та сильні сторони та надалі вдосконалювати власне виробництво.

 

Сергій Хоменко зазначив, що обсяги виробництва продукції на рік становлять 1564 т фарби, 501 т штукатурки, 347,5 т ґрунтовки. Сьогодні на підприємстві працює більше 30 осіб, середньомісячна заробітна плата складає більше 3,5 тис. грн.

 

Дирекція підприємства постійно надає благодійну допомогу закладам соціальної сфери району.

 

В рамках реформи децентралізації розвиток та підтримка бюджетоутворюючих підприємств на місцях є основним завдання влади.

Версія для друку