Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підрядник завершив основні роботи на Південному обході, на черзі – нанесення розмітки та влаштування знаків. ФОТО

18 Вересня 2017 • 08:45

Кіл-сть переглядів: 401

Підрядник ПП «Автомагістраль» завершив основні роботи на дорозі Т-06-14 Глибочиця-Станишівка через Калинівку, Клітчин – Південному обході.

 

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

 

«У ході капітального ремонту вже виконано демонтаж існуючих цементобетонних плит, із наступним подрібненням матеріалу в дробарці. Влаштовано вирівнюючий шар із оптимальної щебенево-піщаної суміші та оброблену цементом основу із щебеневої суміші з додаванням цементу. Після розливу бітумної емульсії проведені роботи з влаштування нижнього шару покриття із крупнозернистого щільного асфальтобетону та покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону», – йдеться у повідомленні.

 

Загальна вартість робіт складає 34 млн 497,7 тис. грн. На всій довжині траси влаштовано три з’їзди в поле та одне примикання в с. Калинівка. Будівельна довжина ділянки, на якій проведені роботи, складає 2,226 км, ширина проїзної частини – 7,5 м.

 

Для завершення ремонту на Південному обході м. Житомир необхідно влаштувати перехідно-швидкісні смуги, дорожні знаки з світлоповертальною поверхнею, нанести розмітку холодним пластиком та влаштувати бар’єрне огородження із оцинкованої сталі. Також на ділянках біля автобусних зупинок планується встановити зовнішнє освітлення.

 

У зв’язку з проведенням капітального ремонту рух на ділянці ділянки від км 0+000 до км 2+226 автодороги Т-06-14 Глибочиця-Станишівка ще закрито. Тому рекомендуємо водіям слідкувати за дорожніми знаками та бути уважними під час руху.

 

Нагадаємо, що влітку підрядник проводив роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетону на Південному обході.

 

Довідково: Т-06-14 Глибочиця – Станишівка через Калинівку, Клітчин є важливою магістраллю в системі дорожньої мережі України, має вихід на шлях міжнародного значення Київ-Чоп (М-06) та автомобільну дорогу Житомир – Попільня – Сквира-Володарка (Р-18) та є частиною північної об’їзної дороги навколо міста Житомир та відноситься до територіальних доріг.

 

 

 

Версія для друку