Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Пільговому проїзду бути

18 Лютого 2016 • 10:57

Кіл-сть переглядів: 973

Сьогодні, 18 лютого, Роман Крисюк начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА провів нараду із Асоціацією роботодавців транспорту Житомирської області.

«Ті ситуації, що виникали в області з перевезенням учасників АТО мали наслідки. Люди, які повернулися з війни, дуже негативно налаштовані щодо роботи водіїв, тому, що, насамперед, вони спілкуються не з перевізником, а з водієм, які, на жаль, не завжди спілкуються із пасажирами адекватно», – звернувся до перевізників Роман Крисюк.

Також, начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА, закликав перевізників провести роз’яснювальну роботу із водіями, щоб не створювати напругу в області.

У ході наради було вирішено внести зміни до рішення їх засідання минулого тижня (щодо перевезення лише 2 пільгових пасажирів) і забезпечити пільговий проїзд учасникам АТО та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО без обмежень та 2 місця іншим пільговим категоріям громадян. Пропозицію підтримали одноголосно.

Крім того, у той час, коли відбувалася зустріч із перевізниками, Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до додатків № 3 та № 7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг», яким передбачено сприяння забезпечення соціально незахищеним верствам населення їх права на пільговий проїзд та зниження соціальної напруги.

Версія для друку