Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Віталій Бунечко привітав срібних призерів «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» зі спортивного орієнтування. ФОТО. ВІДЕО

19 Червня 2024 • 15:36

Кіл-сть переглядів: 515

Сьогодні, 19 червня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав команду Коростишівського ліцею зі спортивного орієнтування, які стали срібними призерами Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

«Впевнений, що ця поїздка надовго залишиться у пам’яті дітей. Дякуємо нашим спортсменам та вчителям за старанність, самовідданість і прекрасний виступ. Ви — наша гордість та наше натхнення. Продовжуйте йти вперед з тією ж енергією та рішучістю», — зазначив Віталій Бунечко.

Разом із благодійним фондом BGV, який протягом усього турніру підтримував спортсменів з усієї області, переможців запросили на базу ФК «Полісся». Діти мали змогу побачити, як і де готуються футболісти до матчів, відчувши атмосферу спорту високих досягнень.

«Друге місце у фіналі національних змагань — це лише початок шляху до нових вершин та тріумфів для юних спортсменів. На обласних змаганнях команда Коростишівського ліцею випередила найближчих суперників на 200 очок. У фінальному етапі змагань у Києві вони поступилися лише господарям. Це є доказом того, що майбутні досягнення наших спортсменів будуть ще яскравішими, а перемог стане ще більше» — наголосив начальник Житомирської ОВА.

Житомирська обласна військова адміністрація та обласне відділення Національного олімпійського комітету привітали команду, її тренерів і викладачів ліцею. За спортивні досягнення переможцям вручили смартгодинники з функцією GPS, яка дозволить їм більш детально відстежувати та аналізувати маршрути під час тренувань та змагань.

 

Завідувач бази Микита Волик ознайомив всіх із роботою бази та показав дітям конференц-залу, де футболісти з тренерським штабом розбирають свої матчі та будують стратегії на наступні ігри. Також дітям показали ігрову кімнату, де вони із задоволенням провели дозвілля.

 

 

 

Версія для друку