Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Показники Ємільчинського району

16 Червня 2015 • 06:33

Кіл-сть переглядів: 750

Голова ОДА Сергій Машковський разом із своїми заступниками, заступником голови облради та керівниками департаментів спільно проаналізували фінансово-економічний стан у Ємільчинському районі.

 

Протягом січня-травня 2015 року до загального фонду бюджету району на 33,4 відсотка більше  планового показника затвердженого на цей період.

 

Таким чином потреба в коштах на виплату заробітної плати та на проведення розрахунків за енергоносії була забезпечена в повному обсязі.

 

Однак, районом не вживаються заходи щодо оптимізації мережі бюджетних установ та скорочення чисельності працівників. При цьому в районі: 15 шкіл (38,5 відсотка до загальної кількості) з чисельністю учнів до 50, а також 4 бібліотеки (14,3 відсотка), 27 фельдшерсько-акушерський пунктів та фельдшерських пунктів (50 відсотків) функціонують понад встановлені нормативи.

 

Під час розгляду справ Ємільчинського району голова ОДА Сергій Машковський дав доручення із чіткими термінами на вирішення основних проблемних питань. Окремо він наголосив на вирішенні питань у забезпеченні житлом медичних працівників  у селах Андрієвичі, Симони, Підлуби протягом місяця.

 

Детальніше про стан справ в області можна буде дізнатися  на прес-конференції, яку голова ОДА Сергій Машковський  проведе по закінченні всіх співбесід.

Версія для друку