Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Поліція Житомирщини готова до забезпечення громадської безпеки та правопорядку

15 Листопада 2015 • 06:45

Кіл-сть переглядів: 587

Поліція заступила на охорону приміщень 151 дільничної виборчої комісії, а також забезпечує інші функції, пов’язані із правопорядком під час ІІ етапу виборів міських, селищних та сільських голів, а також депутатів деяких сільських і селищних рад.

«Відповідаючи на популістські заяви окремих політичних сил щодо масових безладів на Житомирщині, я заявляю: поліція готова дати відсіч будь-яким деструктивним елементам і проявам міжнародного тероризму та має достатньо сил і засобів для утримання громадського порядку і забезпечити спокійне та комфортне волевиявлення громадян», – наголосив т.в.о. начальника Головного Управління Нацполіції Житомирщини Валерій Рудик. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
Працівники поліції працюють у посиленому режимі несення служби, забезпечують реагування на всі повідомлення про події і правопорушення, у тому числі виборчого законодавства.

Також Валерій Рудик відзначив, що поліцією проведено необхідну превентивну роботу щодо попередження та недопущення можливих провокацій або правопорушень.

Правоохоронці звертаються до житомирян та жителів області: якщо Вам стали відомі факти протиправних дій або у Вас викликає обґрунтовані підозри поява певних сторонніх осіб у Вашому населеному пункті, повідомте про це за номером «102». Реагування буде негайним.

Версія для друку