Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Працівник Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича Віталій Пивоваров загинув 03 січня у важкому бою, захищаючи Україну

09 Січня 2023 • 17:03

Кіл-сть переглядів: 551

Як повідомляє Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича, 03 січня 2023 року у важкому бою героїчно загинув працівник установи Віталій Пивоваров.

 

У перші дні повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну Віталій добровільно пішов у лави Збройних Сил України.

«Він був прекрасною людиною, дуже скромним, доброзичливим та інтелігентним молодим чоловіком. У нього все ще було попереду. Віталій був донором, по кілька разів на рік здавав кров, щоб рятувати життя людей. І ось тепер він віддав останні краплини власної крові за те, щоб всі ми залишалися вільними людьми в незалежній, нескореній Україні», — йдеться у повідомленні.

Віталій Вадимович Пивоваров народився 01 червня 1984 року в м. Житомирі.

 

Після закінчення Житомирської гуманітарної гімназії № 23 вступив на історичний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка. Працював на посадах провідного, головного спеціаліста в Державному архіві Житомирської області. Навчався в аспірантурі на кафедрі історії України ЖДУ імені Івана Франка. Згодом перейшов на роботу в Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації. Останнім місцем його трудової біографії була Житомирська обласна наукова універсальна бібліотека імені Олега Ольжича.

 

Житомирська ОВА висловлює співчуття рідним та близьким Героя, який віддав життя за свою батьківщину.

 

Вічна слава Герою! Слава Україні!

Версія для друку