Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Працівники ДП «Україна» Черняхівського району мають отримати свої паї на початку наступного року

09 Серпня 2017 • 15:30

Кіл-сть переглядів: 653

Працівники ДП «Україна» Черняхівського району(колишнє науково-дослідне господарство «Україна» Житомирського агроекологічного університету) мають отримати свої земельні та майнові паї на початку наступного року.

 

Підтримує позицію працівників та пенсіонерів підприємства і керівництво Житомирської облдержадміністрації.

 

«Ви маєте на сьогодні усі умови, щоб завершити процедуру приватизації та отримати у власність свої паї. Для цього у вас є підтримка голови ОДА Ігоря Гундича та порозуміння з керівництвом Фонду держмайна в області. Ви заслужили ці землі своєю працею. Щоб дійти до позитивного результату, вам потрібно і надалі діяти згуртовано», – наголосив начальник управління агропромислового розвитку ОДА Руслан Кирилюк сьогодні, 9 серпня, під час зборів колективу ДП «Україна».

 

Більше 300 працівників підприємства мають отримати майнові та земельні паї. ДП «Україна» ще у 2015 році було внесено у перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації. Проте процедуру ніяк не вдавалося завершити через бюрократичні перепони.

 

На зборах колективу люди розпочали процедуру заново: за результатами голосування учасниками зборів встановлено, що ДП «Україна» перетворюється на КСП «Україна-Черняхів». Найближчим часом буде уточнено списки осіб, хто має право на отримання паїв. Уповноважена особа збиратиме документи від кожного заявника, які відправить до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

 

За словами представників Фонду держмайна в області, уся процедура приватизації підприємства триватиме близько 7-8 місяців.

 

Розпаювати між працівниками підприємства мають близько 2,2 тисяч гектарів землі.

Версія для друку