Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Представники 20 об’єднаних громад вчилися, як правильно готувати заявку-проект до ДФРР

15 Серпня 2017 • 15:18

Кіл-сть переглядів: 565

Основні напрямки проектів, які можуть реалізовуватись за кошти Державного фонду регіонального розвитку, основні вимоги конкурсного відбору та бюджет проекту розглядали учасники тренінгу «Підготовка проектних заявок до ДФРР».

 

Тренінг для представників майже 20 об’єднаних територіальних громад області відбувся у Житомирі сьогодні, 15 серпня.

 

Спікер тренінгу – заступник начальника управління, начальник відділу регіональних програм та житлової політики департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Вікторія Яценко.

 

Вона розповіла керівникам ОТГ області про те, як має виглядати заявка до проекту, який може реалізуватись за кошти ДФРР: опис проблеми, мета та завдання проекту, склад та структура, як підготувати заявку для отримання інфраструктурної субвенції.

 

Вікторія Яценко наголосила на тому, що для того аби проект пройшов конкурсний відбір у Мінрегіоні, потрібно правильно розкрити зміст та суть проекту. А також звернула увагу на те, яким вимогам та критеріям має відповідати бюджет проекту та відповідність плану заходів графікам реалізації проекту.

 

Під час практичної частини тренінгу представники ОТГ працювали у робочих групах – презентували проекти, аналізували їх та аргументували свої оцінки.

 

Захід організований працівниками Житомирського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування».

 

Нагадаємо, що 34 проекти ДФРР реалізовуватимуться в області у 2017 році, а до 27 вересня Мінрегіон приймає проекти, які будуть реалізовуватись за кошти ЄС.

Версія для друку