Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Представники Житомирщини взяли участь у сесії «Міжнародне співробітництво регіонів»

20 Серпня 2024 • 15:10

Кіл-сть переглядів: 149

У Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС в місті Київ відбулася стратегічна сесія «Міжнародне співробітництво регіонів: Житомирщина», до якої долучилася і Тетерівська сільська рада. Захід зібрав представників різних рівнів влади та експертів для обговорення перспектив міжнародної співпраці на рівні держави, регіону й громад.

 

Житомирщина вже має успішні приклади ефективного партнерства з Естонією та перспективи розвитку співпраці з Португалією. Ці відносини демонструють важливість і потенціал міжнародної взаємодії для регіону.

 

Під час панельних дискусій обговорювалися різні аспекти міжнародного співробітництва, що охоплювали питання національного, регіонального та місцевого рівнів. Серед спікерів були Олександр Корнієнко, Віталій Безгін, Павло Клімкін, що підкреслює високий рівень заходу та важливість обговорюваної теми.

 

Житомирщина продовжує розширювати горизонти міжнародної співпраці, і такі заходи, як стратегічна сесія, є важливим кроком на шляху до зміцнення міжнародних зв’язків і впровадження нових можливостей для розвитку.

Версія для друку