Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Прем’єр-міністр виступає за посилення відповідальності посадовців за вчинення тиску на бізнес

27 Вересня 2016 • 11:10

Кіл-сть переглядів: 590

9845313Уряд посилюватиме персональну відповідальність посадовців контролюючих органів за вчинення тиску на підприємців. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у вівторок.

 

“Я би хотів, щоби сьогодні почули усі підприємці, незалежно від того, в якій області вони працюють: якщо буде несправедливість застосовуватися по відношенню до українського підприємця, ми будемо знаходити винних у цьому і будемо звільняти їх з роботи, і вони будуть нести за це відповідальність”, – заявив Володимир Гройсман.

 

Прем’єр-міністр зауважив, що Уряд веде постійний діалог з бізнесом. Раз у декілька місяців відбуваються зустрічі для обговорення нагальних проблем. За результатами таких зустрічей були звільнені з посад службовці першої ланки, у тому числі регіональних служб ДФС та митниці, повідомив ВолодимирГройсман.

 

Голова Уряду зауважив, що економічне зростання має супроводжуватися забезпеченням сприятливого бізнес-клімату у країні, зокрема відсутністю будь-якого тиску з боку контролюючих органів.

 

“Бізнес-клімат в країні має змінюватися у кращий бік”, – наголосив він.

Версія для друку