Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Президент про підтримку голів ОДА у боротьбі з корупцією

08 Липня 2015 • 14:59

Кіл-сть переглядів: 664

08 липня Президент України Петро Порошенко провів в Одесі розширену нараду з головами обласних адміністрацій.

 

Президент поставив низку завдань щодо укріплення безпеки в регіонах, боротьби з корупцією та контрабандою, а також щодо активного впровадження реформ, зокрема – залучення інвестицій.

«Хай вся Одеса і вся Україна сьогодні відчують, що я як Президент України, надаю повну підтримку головам обласних державних адміністрацій у рішучій боротьбі з корупцією, рішучій і прозорій роботі з реформування України», – заявив Петро Порошенко, пообіцявши сприяти ініціативам та обміну досвідом.
Президент доручив всім головам облдержадміністрацій до 1 листопада запровадити електронні закупівлі. «До 1 листопада 100% обласних адміністрацій мають перейти на виключно електронні закупівлі», – наголосив Глава держави, відзначивши, що з початку року Міністерство оборони зберегло 450 млн гривень завдяки системі електронних закупівель.

 

Було наголошено на тому, що реалізація всіх реформаторських планів можлива лише за умови підтримки всього суспільства. «Проблема не лише в тому, щоб рішуче боротися з корупцією, протистояти пропагандистським атакам, якими зараз намагаються дискредитувати владу. Проблема – донести до кожного українця, що на сьогоднішній день ми ефективно впроваджуємо реформи. Електронні закупівлі, скорочення неефективних чиновників, боротьба з корупцією і робота силовиків, ефективна взаємодія з АТО і допомога українським військовим, залучення іноземних інвестицій. Ми маємо не лише робити, але й інформувати про це суспільство. Бо настрій, тонус, переконаність у перемозі суспільства – це ключовий чинник реформ. Немає довіри людей – немає успіху реформ», – заявив Президент.

 

Нагадаємо, у нараді під головуванням Президента України бере участь голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

 

 

 

 

 

Версія для друку