Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Президент України з головою облдержадміністрації оглянули «Кромберг енд Шуберт Україна»

27 Жовтня 2016 • 13:38

Кіл-сть переглядів: 1 005

1Під час робочої поїздки у Житомирську область Президент Петро Порошенко разом із новим головою Житомирської облдержадміністрації Ігорем Гундичем, Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадієм Зубком, головою обласної ради Володимиром Ширмою та народними депутатами України відвідали підприємство з іноземними інвестиціями «Кромберг енд Шуберт Україна», що виробляє електротехнічне та оптичне устаткування.

 

Глава держави, спілкуючись з колективом підприємства, зазначив, що для захисту української держави дуже важливі реформи, спрямовані на створення привабливого інвестиційного клімату та залучення інвестицій. «Ваше виробництво є фактом того, коли інвестор голосує доларом, гривнею, євро за українську незалежність та підтримує Україну», – сказав Петро Порошенко.

 

Петро Порошенко підкреслив, що захист працюючих та боротьба з бідністю є пріоритетом діяльності влади. «Ключова людина в Україні – платник податків. І ми зробимо все, щоб захистити вас, працівників», – наголосив глава держави.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 27 жовтня, Президент України Петро Порошенко представив нового голову Житомирської ОДА Ігоря Гундича.

 

Довідково. Компанія «Кромберг енд Шуберт» розпочала свою роботу в Україні з м. Луцьк у 2004 році. У Житомирській області підприємство започаткувало свою діяльність у 2015 році та на сьогодні реалізує інвестиційний проект з будівництва підприємства по виробництву електротехнічного та оптичного устаткування загальною вартістю 30 млн євро в с. Оліївка Житомирського району.

 

Продукція цього заводу постачається виробникам таких автомобільних марок як Audi, Volkswagen, Porsche тощо. На підприємстві працює близько 2 тис. людей.

Версія для друку