Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Президент України зробив свій вибір

25 Жовтня 2015 • 15:11

Кіл-сть переглядів: 749

Президент України Петро Порошенко, під час голосування в Києві на виборчій дільниці, наголосив, що за підсумками цих виборів у кожній раді має бути сформована проукраїнська коаліція.

«Для мене було принциповим, щоб після Революції Гідності були проведені президентські, парламентські вибори і вибори місцеві. Дуже важливо, щоб вибори були проведені в умовах, які забезпечують вільне волевиявлення громадян. Вони мають відповідати самим високим стандартам, самій високій планці, яка була встановлена на президентських і парламентських виборах», – сказав Глава держави.

За словами Президента дуже важливо те, що будуть обрані нові лідери місцевих громад.

«Надзвичайно важливо, щоб при збереженні змагальності, політичної конкуренції, яка безумовно була на цих виборах, і дискусія інколи була дуже гострою, зараз в місцевих радах були сформовані проукраїнські коаліції, щоб ми не дали жодного шансу агресору дестабілізувати ситуацію всередині країни. Я впевнений в тому, що у Українського народу вистачить мудрості, у українських політичних сил вистачить відповідальності, щоб ці коаліції, підкреслюю – проукраїнські, були сформовані», – заявив Президент.

Глава держави разом із дружиною Мариною проголосували на виборчій дільниці в київському Будинку офіцерів.

Версія для друку