Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Продовжуємо посилювати український кордон задля нашої безпеки та Перемоги, — Віталій Бунечко

30 Липня 2024 • 16:44

Кіл-сть переглядів: 92

Сьогодні, 30 липня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко взяв участь у координаційній нараді щодо безпекової ситуації та захисту державного кордону під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

 

Начальник ОВА доповів Верховному Головнокомандувачу про хід будівництва фортифікацій уздовж лінії державного кордону на території Житомирської області.

 

Під час наради разом з керівництвом Держави та очільниками прикордонних областей основну увагу приділили саме захисту кордону з росією та білоруссю.

 

Роботи з будівництва фортифікаційних та інженерних споруд в області не припиняються з моменту повномасштабного вторгнення.

«Першочерговий пріоритет надано зведенню довготривалих вогневих споруд на потенційно небезпечних напрямках. Перші такі споруди у прикордонні з’явилася ще у 2022-2023 році й цьогоріч ця робота набула ще більшого масштабу», — зазначив Віталій Бунечко.

Також начальник учасники наради перевірили якість робіт на одному з опорних пунктів у Волинській області.

 

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що фортифікації це лише одна зі складових обороноздатності кордону, над якими наполегливо працює Держава. Так, суттєве посилення отримують прикордонники, які першими мають реагувати на дії ворога.

Версія для друку