Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Програма активної реабілітації для учасників АТО

05 Липня 2016 • 08:36

Кіл-сть переглядів: 726

1З початку липня Всеукраїнське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» та Офіс Агенції НАТО з підтримки і постачання (NSPA) за підтримки Міністерства молоді та спорту України розпочинають проведення Програми активної реабілітації «Повернення до життя».

 

Мета Програми – реабілітація діючих та звільнених військовослужбовців і персоналу сектору безпеки та оборони України, що отримали поранення або травми та захворювання внаслідок участі у антитерористичній операції.

 

Програма діятиме з липня 2016 року по грудень 2017 року на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру у Львівській області, на якому проходять реабілітацію та підготовку до змагань спортсмени з інвалідністю по підготовці до Паралімпійських і Дефлімпійських ігор.

 

Групи  будуть формуватися за нозологічними принципами: порушення опорно-рухового апарату, ампутація кінцівок, травми хребта і спинного мозку, порушення зору, черепно-мозкові травми тощо.

 

За додатковою інформацію звертайтесь у Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації, який знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, обласна державна адміністрація, каб. 101 або за тел.: (096) 454-61-85.

Версія для друку