Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Прозорість та підзвітність: представник Житомирської ОВА взяв участь у робочій зустрічі щодо заходів з протидії корупції

14 Жовтня 2024 • 16:04

Кіл-сть переглядів: 150

11 жовтня у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області зібрались представники уповноважених підрозділів у сфері протидії корупції. У заході взяла участь головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Житомирської  Житомирської ОВА Ірина Горбова.

 

Участь також взяли працівники підрозділу запобігання корупції та слідства ГУНП, Житомирської міської ради, УДСНС, Житомирської академії поліції, Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області ДСР Нацполіції, 9 прикордонного загону ім. Січових стрільців та територіального медоб’єднання МВС по Житомирській області.

 

Учасники ознайомили присутніх з основними функціями підрозділів, відповідальних за виявлення та запобігання корупції. Крім того, розглянули аналіз корупційних ризиків у діяльності державних органів, обговорили антикорупційні механізми та інструменти для їх роботи.

 

Ця зустріч стала платформою для обміну досвідом, що дозволило учасникам визначити ключові проблеми та запропонувати дієві шляхи їх вирішення. За результатами зустрічі було прийнято рішення про подальшу тісну співпрацю та реалізацію спільних ініціатив з метою підвищення ефективності антикорупційної діяльності в області.

 

Основна увага була приділена питанню навчання державних службовців політиці доброчесності та з’ясуванню актуальних тем для розроблення спільних навчальних заходів.

 

Версія для друку