Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: В рамках Програми з відновлення в Житомирській області на 3-х об’єктах ведуться будівельні роботи

31 Травня 2024 • 15:19

Кіл-сть переглядів: 414

Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА.

 

Приміщення Малинівського ліцею Малинської міської ради було пошкоджено внаслідок російської збройної агресії. Вибуховою хвилею у будівлі було вибито вікна. Їх відновили за рахунок матеріалів, закуплених за кошти державного бюджету. Усього замінено віконних блоків площею 246 м.кв. Наразі виконується капітальний ремонт навчального закладу.

 

Загальний бюджет проєкту 99,8 мільйонів гривень, за яким передбачено якісне поліпшення матеріально-технічної бази закладу за новими стандартами нової української школи:

 

комплексне утеплення будівлі;

 

заміна покрівлі, ганків;

 

капітальний ремонт внутрішніх приміщень;

 

ремонт інженерних систем;

 

влаштування безперешкодного доступу для МГН.

 

Також проводяться ремонтні роботи Малинського ліцею №2. В цьому закладі під час обстрілів Малина навесні 2022-го було пошкоджено вікна. Згодом, коштом держбюджету було встановлено нові вікна. Проте, за результатами технічного обстеження будівель, прийняли рішення про розробку проєкту з капітального ремонту будівель Малинського ліцею №2, зі створенням нового освітнього простору. Вартість договору 92,3 мільйона гривень.

 

Третій об’єкт — це обласний протитуберкульозний диспансер у с.Гуйва Житомирського району, в якому створюється нове дитяче інфекційне відділення. Вартість робіт складає 33,0 мільйона гривень.

 

Нагадуємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану: відповідну інформацію можна надіслати на електронну адресу prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Версія для друку