Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: Проведено моніторинг публічних закупівель, вартість яких перевищує 5 млн грн

06 Серпня 2024 • 14:41

Кіл-сть переглядів: 85

05 серпня відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», яка здійснює щотижневий моніторинг та аналіз використання коштів державного та місцевого бюджетів. Під час засідання було розглянуто дві закупівлі: 15 млн 221 тис. грн на будівництво тиру для Житомирської академії поліції та 53 млн 731 тис. грн на реконструкцію системи електропостачання котельні з установкою когенераційної установки.

 

Доповідачем на засіданні виступив член робочої групи, заступник начальника управління – начальник відділу Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації Анатолій Котенко.

 

По першій закупівлі було зазначено, що державний заклад професійної (професійно-технічної) освіти, “Житомирська академія поліції”, оголосив публічну закупівлю 11 липня. Предметом закупівлі є нове будівництво будівлі тиру на території закладу з очікуваною вартістю 15 млн 221 тис. грн. Завершення робіт очікується до кінця 2026 року. У реєстрі тендерних пропозицій від 26 липня 2024 року було зафіксовано надходження двох пропозицій: від ТОВ «МІСТО БУД ЦЕНТР» з кошторисом 12 млн 898 тис. грн та від ТОВ «УЮТСПЕЦБУД» з кошторисом 13 млн 773 тис. грн. Замовник виявив недоліки в документах ТОВ «МІСТО БУД ЦЕНТР» та надав термін для їх усунення. Після корекції документів було опубліковано оголошення про намір підписати договір з ТОВ «МІСТО БУД ЦЕНТР».

 

Щодо другої закупівлі, доповідач зазначив, що вона була оголошена 07 липня комунальним підприємством “Житомиртеплокомуненерго”. Закупівля, вартістю 53 млн 731 тис. грн, передбачає реконструкцію системи електропостачання котельні з підключенням когенераційної установки у модульному контейнері. Очікується, що роботи будуть завершені до кінця поточного року. Детальний технічний опис робіт міститься в тендерній документації. Прийом пропозицій тривав до 01 серпня 2024 року. В протоколі розкриття тендерних пропозицій зафіксовано надходження єдиного пакету документів від ТОВ “КОМПАНІЯ ЕНЕРГО-БУД” із запропонованою вартістю 53 729 962,64 грн. Наразі триває етап оцінки пропозиції Замовником.

 

На сьогодні очікується рішення по обидвом закупівлям.

 

Нагадаємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Відповідну інформацію можна надсилати на електронну адресу: prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Версія для друку