Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група продовжує аналізувати закупівлі щодо модернізації освітніх та комунальних закладів

05 Вересня 2024 • 11:48

Кіл-сть переглядів: 90

У серпні 2024 року у Житомирській області було оголошено декілька важливих публічних закупівель. Основний акцент робиться на модернізацію освітніх та комунальних закладів, а також на закупівлю спеціалізованого обладнання. Нижче наведено огляд ключових тендерів та етапів їх реалізації.

 

Антидронове обладнання

 

8 серпня 2024 року виконавчий комітет Житомирської міської ради оголосив публічну закупівлю на придбання антидронового обладнання. Замовник планує закупити 15 одиниць портативних засобів протидії безпілотним літальним апаратам з очікуваною вартістю 7 млн 218 тис. грн.

 

19 серпня відбувся аукціон, на якому взяли участь дві компанії. ТОВ «ІНСТИТУТ ГІГІЄНИ, ЕКОЛОГІЇ ТА САНІТАРІЇ» запропонувало кошторис на 6 млн 810 тис. грн, що виявилося вигіднішою пропозицією. 23 серпня замовник визнав цю компанію переможцем, і найближчим часом буде підписано договір, після чого його опублікують на Prozorro.

 

Реконструкція інженерних мереж

 

Житомирський дошкільний навчальний заклад №15 8 серпня 2024 року оголосив закупівлю на модернізацію інженерних мереж своєї будівлі. Очікувана вартість робіт складає 9 млн 664 тис. грн. Пропозиція надійшла від єдиного учасника — ПП «РЕМБУДСТРОЙ», із кошторисом 9 млн 600 тис. грн.

 

Проте замовник відхилив пропозицію через помилки в поданні цінової інформації. Подальші рішення щодо цього тендеру будуть опубліковані на Prozorro.

 

Капітальний ремонт харчоблоку ліцею №23

 

Ліцей №23 ім. М. Очерета розпочав закупівлю на капітальний ремонт харчоблоку з очікуваною вартістю 15 млн 783 тис. грн. На аукціоні, що відбувся 23 серпня, свої пропозиції подали чотири учасники, серед яких найнижчу ціну запропонувало ТОВ «ДОМПРОМБУД» — 14 млн 725 тис. грн.

 

Наразі замовник розглядає документи цього учасника, а всі подальші рішення будуть опубліковані на офіційній платформі Prozorro.

 

Закупівля мультимедійного обладнання для шкіл

 

08 серпня  департамент освіти Житомирської міськради оголосив закупівлю мультимедійного обладнання на суму 22 млн 722 тис. грн для потреб місцевих навчальних закладів. Проте цей тендер зіштовхнувся зі скаргою від ТОВ «ВЕКТОР-СТМ», яке звернулося до Антимонопольного комітету України через дискримінаційні вимоги у тендерній документації.

 

Комітет розглянув скаргу та зобов’язав замовника внести зміни до документації. Це призвело до тимчасового зупинення тендеру, але строки подачі пропозицій будуть продовжені після актуалізації нових умов закупівлі.

 

Нагадуємо, що Житомирська обласна військова адміністрація запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Відповідну інформацію надсилайте на електронну адресу, яка вказана на офіційному сайті Житомирської ОВА в розділі «Прозорість та підзвітність». Це дозволить фахівцям робочої групи “Прозорість та підзвітність” аналізувати ситуації та за необхідності вживати відповідні заходи.

Версія для друку