Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група розглянула тендерні закупівлі, вартість яких перевищує 5 млн грн

10 Травня 2024 • 14:46

Кіл-сть переглядів: 706

Робоча група «Прозорість та Підзвітність» при обласній військовій адміністрації продовжує аналіз публічних закупівель, оголошених різними суб’єктами господарювання області на предмет доцільності та необхідності витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Зокрема було розглянуто публічну закупівлю «Бітум дорожній 70/100» з очікуваною вартістю 13 млн 386 тис. грн.

 

24 квітня було опубліковано технічні вимоги та замовником є комунальне підприємство “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради, яке має намір придбати 410 тон суміші з поставкою до 20 грудня 2024 року .

 

Враховуючи обсяги закупівлі та великі ризики натрапити на недобросовісних контрагентів, Замовник вжив застережних заходів у вигляді додання додаткової умови участі: учасникам необхідно у складі тендерної пропозиції надати банківську гарантію у розмірі 100 тис. грн.

 

На аукціоні, який відбувся 02 травня, було зареєстровано наступні тендерні пропозиції:

 

– ТОВ фірма «АЛЕКО» з кошторисом 12 965 635 грн;

 

– ТОВ «ТЕС ОЙЛ ЛОГІСТИК» з кошторисом 13 095 400 грн.

 

Оцінивши найбільш економічно вигідну пропозицію, Замовник опублікував повідомлення про наявні невідповідності, а саме відсутність файлу КЕП на документі «Банківська гарантія» та встановив строк на його усунення.

 

Учасник до 04 травня оновив пакет документів, станом на сьогодні очікує рішення від Замовника.

 

Нагадуємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Відповідну інформацію надсилайте на електронну адресу — prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Версія для друку