Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

При Житомирській ОВА відбулося засідання з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та інших категорій громадян

26 Червня 2024 • 15:55

Кіл-сть переглядів: 305

Сьогодні, 26 червня, під головуванням заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктора Градівського відбулося засідання комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та інших категорій громадян.

 

Під час засідання члени комісії розглянули 213 справ, поданих райдержадміністраціями та виконкомами міських рад, щодо надання відповідних посвідчень.

 

Заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський наголосив на важливості проведення таких засідань для забезпечення соціального захисту постраждалих громадян. Він підкреслив, що робота комісії спрямована на забезпечення справедливого і прозорого процесу визначення статусу та видачі посвідчень.

«Ми продовжуємо працювати над тим, щоб усі постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи отримали необхідну підтримку. Кожна справа розглядається з максимальною увагою та об’єктивністю, щоб забезпечити справедливість й захист прав наших громадян», – зазначив Віктор Градівський.

За результатами розгляду, комісія прийняла рішення видати посвідчення 212 особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Лише одній особі було відмовлено у видачі посвідчення відповідної категорії.

 

Відмова у видачі посвідчення одній особі була прийнята на підставі ретельного аналізу документів та інформації, наданих відповідними органами. Комісія дотримується всіх законодавчих норм та процедур, щоб забезпечити прозорість та об’єктивність у своїй роботі.

 

 

 

Версія для друку