Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Питання енергозбереження – питання державної ваги

22 Вересня 2015 • 13:32

Кіл-сть переглядів: 833

Цими вихідними в Олевську відбулася виставка-ярмарок «Енергоефективність». Питання енергозбереження, енергоефективності та заміщення споживання природного газу є дуже актуальними на сьогодні. Тільки максимальне утеплення дозволить в майбутньому запобігти значному зростанню комунальних видатків. Питання енергозбереження – питання державної ваги.

 

Олевська РДА спільно з АТ «Ощадбанк» організували цю виставку-ярмарок з метою донесення до жителів району важливосты цього питання.

 

Представники компаній сучасних енергоефективних технологій, будівельних організацій та підприємці-будівельники мали змогу презентувати альтернативні види палива, відновлювані джерела енергії, енергоефективні та енергозберігаючі технології, обладнання, матеріали, що використовуються в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК.

 

Також фахівці провідних компаній сучасних енергоефективних технологій міст Києва, Житомира та Олевського району запропонували свою продукцію з енергозберігаючими властивостями.

 

На придбання будь-якого товару можна було отримати значну знижку за державною кредитною програмою «Ощадний дім».

 

У ході проведення виставки-ярмарку «Енергоефективность» відбувся семінар, присвячений проблемам енергозбереження, який провели представники регіональних компаній сучасних енергоефективних технологій (обладнання), соціальної сфери району та ін.

 

Захід відвідали близько тисячі чоловік, які отримали важливу інформацію про енергозбереження, енергоефективность та заміщення споживання природного газу.

 

Версія для друку