Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Реабілітація військових є надзвичайно важливою складовою процесу їхнього повернення до нормального життя, — Віталій Бунечко

17 Травня 2024 • 16:03

Кіл-сть переглядів: 453

Вже одинадцятий рік ми боремося за нашу Незалежність з підступним ворогом і вже третій рік відбиваємо повномасштабне вторгнення росіян. Українські захисники, які боронять нас впродовж цих років, щодня ризикують своїм здоров’ям та життям. Тому питання розвитку мережі реабілітаційних закладів є особливо актуальним. За останні два роки на Житомирщині вже відкрито 4 оновлених та реконструйованих відділення, а також один реабілітаційний модуль.

 

Сьогодні, 17 травня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом із президентом Національного олімпійського комітету України Вадимом Гутцайтом передали для відділення реабілітації одного зі шпиталів області сертифікат на 100 тисяч гривень на придбання обладнання. Також вручили прапор підписаний спортсменами, які цього року поїдуть представляти Україну на олімпіаду в Париж.

 

Національний олімпійський комітет у співпраці з волонтерами та меценатами постійно намагається підтримувати захисників. Цього разу партнером у цій важливій справі виступила компанія “Епіцентр”.

«Реабілітація військових є надзвичайно важливою складовою процесу їхнього повернення до нормального життя. Придбання нового обладнання дозволить забезпечити ще більшу кількість наших ветеранів необхідною допомогою та сприятиме їх фізичному та психологічному відновленню», — зазначив Віталій Бунечко.

Держава та громадські організації відіграють ключову роль у забезпеченні ефективної реабілітації, створюючи відповідні програми та надаючи необхідні ресурси.

 

Під час зустрічі з керівництвом шпиталю начальник ОВА також відвідав захисників, подякував їм за героїзм та захист країни й побажав найшвидшого одужання.

«Впевнений, що спільними зусиллями ми створимо всі потрібні умови для наших захисників та захисниць, щоб вони відчували нашу вдячність, повагу, гордість і турботу та могли швидко повернутися до мирного життя після Перемоги!», — підсумував Віталій Бунечко.

 

Версія для друку