Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Реалізація міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в регіонах

26 Лютого 2016 • 07:19

Кіл-сть переглядів: 463

26 лютого 2016 року о 12.00 в Житомирському прес-клубі реформ (майдан імені С.П. Корольова, 12)  відбудеться засідання за круглим столом з питань реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

 

Громадське обговорення щодо реалізації Ініціативи у 2016 – 2018 роках проводитиметься в кілька етапів.

 

Мета першого етапу обговорення – зібрати думки щодо можливих напрямів реалізації Ініціативи, а також заходів (зобов’язань), що можуть бути передбачені в рамках таких напрямів:

  • поліпшення державних послуг;
  • підвищення рівня доброчесності в державному управлінні;
  • більш ефективне управління державними ресурсами;
  • створення безпечних громад;
  • підвищення корпоративної підзвітності.

У рамках першого етапу обговорення відбудуться відкриті засідання робочих груп Координаційної ради з питань реалізації в Україні міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», заходи міністерств, Держкомтелерадіо та Держагентства з питань електронного урядування. Також планується проведення заходів із обговорення в регіонах України.

 

На основі усіх пропозицій, що надійдуть під час обговорення, спеціально створена робоча група з представників інститутів громадянського суспільства, органів виконавчої влади, експертів сформує проект плану дій.

 

Після цього, орієнтовно у квітні 2016 року, відбудеться другий етап громадського обговорення. Під час цього етапу для обговорення буде запропоновано напрацьований робочий групою проект плану дій.

Версія для друку