Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Реконструкція садочку в с. Вереси на контролі голови ОДА. ФОТОЗВІТ

03 Листопада 2015 • 13:04

Кіл-сть переглядів: 1 469

Реконструкція дитячого садка «Журавлик», що у селі Вереси Житомирського району – ще одне завдання, яке має бути виконане до кінця цього року. Кошти на це було виділено з Державного фонду регіонального розвитку. Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський тримає на особистому контролі хід виконання робіт на цьому об’єкті.

 

Сьогодні,3 листопада, керівник області провів виїзну нараду за участю голови Житомирської РДА Антона Михайлова, керівника ПАТ «Житомиргаз» Валентина Ющенка, начальника управління держпраці в Житомирській області Сергія Сечіна.

 

Тема наради – вирішення питання щодо підключення газу в садочок. Об’єкт був введений в експлуатацію в жовтні цього року, приміщення на сьогодні обігрівається електроприладами. Котельню та зовнішні газові мережі змонтовано, проте, у зв’язку з виникненням деяких технічних проблем, газопровід не ввімкнено.

 

Валентин Ющенко зазначив, що при виконанні монтажних робіт газового устаткування були допущені незначні порушення. Тільки після їх усунення  ПАТ «Житомиргаз  зможе надати дозвіл на пуск газу.

 

Сергій Машковський дав доручення підряднику негайно виправити недоліки.

 

«Припис управління держпраці має бути виконаний, відповідна документація надана в ПАТ «Житомиргаз». До кінці тижня ви повинні запустити опалення», – наголосив голова ОДА.

 

 В цілому роботи з реконструкції садочка успішно тривають: майже всі фасади утеплені, розпочато роботи з благоустрою території.

 

9 жовтня Сергій Машковський перевірив хід виконання робіт на цьому об’єкті. Подробиці дивіться за посиланням http://oda.zt.gov.ua/sergij-mashkovskij-ya-beru-pid-osobistij-kontrol-realizacziyu-proektiv-dfrr.html

Версія для друку