Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ремонт автодоріг – на контролі голови облдержадміністрації

15 Квітня 2015 • 09:52

Кіл-сть переглядів: 666

Відновлення електропостачання в населених пунктах Житомирщини, ситуація з пожежами та стан автомобільних доріг області – це питання, які обговорювалися сьогодні, 15 квітня, на засіданні оперативного штабу. Нараду провели голова облдержадміністрації Сергій Машковський та заступник голови обласної ради Руслан Годований. 

 

Так в області відновлено електропостачання в усіх 200 знеструмлених населених пунктах. До проведення ремонтних робіт було залучено 124 бригади, 453 спеціалісти, 117 машин та 53механізми. Енергетики оперативно відреагували та усунули всі пошкодження власними силами і засобами.

 

Протягом 9-13 квітня рятувальники щодня фіксували виникнення більше 40 пожеж. На щастя, жоден житель області під час цих надзвичайних подій не загинув. Проте в цей період виникло 15 лісових пожеж у Народицькому районі. Всі загоряння своєчасно ліквідовані.

 

Сергій Машковський наголосив, що наразі пріоритетним напрямком роботи для профільних служб і відомств є ремонт автомобільних доріг області.

 

«Максимально швидко треба здійснити ремонт автодоріг Житомир-Могилів-Подільський та Житомир-Чернівці. Не меншої уваги вимагає траса Житомир-Попільня-Сквира, Виступовичі-Житомир та інші ділянки дороги. Всі роботи мають бути виконані якісно, із чітким дотриманням визначених термінів», – зазначив голова облдержадміністрації.

 

v

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку