Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Результат особистого прийому Ігоря Гундича: родина 2-річної дівчинки отримала 100 тис. грн на лікування

17 Січня 2018 • 12:59

Кіл-сть переглядів: 457

1Вкінці 2017 року до голови ОДА Ігоря Гундича звернулася сім’я із села Літки Лугинського району щодо надання матеріальної допомоги на лікування дитини, у якої глухота 4 ступеня.

 

Ігор Гундич пообіцяв, що у обласний бюджет на 2018 рік буде закладено близько 100 тисяч гривень.

 

Вже сьогодні, 17 січня, Лугинський район отримав кошти з обласного бюджету та перенаправив їх у село. Далі сільська рада перерахує кошти на рахунок сім’ї.

 

«Про те, що гроші вже направлені до нас, ми знаємо. Дякуємо голові ОДА Ігорю Гундичу за те, що виконав обіцянку і допоміг. Операцію ми будемо робити у Києві в Інституті отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка. Нам не вистачає ще 200 тисяч, як тільки будуть всі кошти – ми одразу їдемо на операцію», – сказала мати дівчинки.

 

Усі хто хоче допомогти може зв’язатися із мамою Наталією за номером (096) 625-93-45.

 

Голова ОДА Ігор Гундич допомагає жителям області, які до нього звертаються з різних питань: встановлення газових лічильників, допомога на лікування, грошова підтримка для лікування за кордоном. Частина питань, з якими звертаються, вирішується одразу на місці.

 

Щоб потрапити на особистий прийом до голови ОДА Ігоря Гундича, необхідно залишити свої координати та проблемне питання у відділі роботи із зверненнями громадян за тел.: 47-50-04 або за адресою м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1.

 

Нагадаємо, незабаром розпочне роботу «гаряча лінія» голови ОДА – поспілкуватися з нагальних питань із Ігорем Гундичем стане ще простіше.

Версія для друку