Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Рік доріг – Житомирщина отримала 3 пересувні габаритно-вагові комплекси

01 Грудня 2017 • 10:31

Кіл-сть переглядів: 443

Житомирщина отримала від Укртрансбезпеки 3 пересувні габаритно-вагові комплекси, які придбані за рахунок державного бюджету. Один такий комплекс, який працював на території області у 2017 році зафіксував 188 разів перевищення вагових норм на дорогах Житомирщини. А це – 46,2 тис. євро штрафів і відповідно надходжень до бюджету.

 

Мобільні ваги презентував сьогодні, 1 грудня, голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

 

«Сьогодні ми отримали від Укртрансбезпеки 3 пересувні габаритно-вагові комплекси. Це ще раз підтверджує, що на загальнодержавному і місцевому рівнях впроваджується оголошений Президентом України рік доріг. Ми не лише будуємо і ремонтуємо дороги, а й тепер посилено контролюватимемо їх стан – за рахунок збільшення кількості вагових комплексів. У наступному році ми плануємо закласти в обласному бюджеті кошти на придбання ще 3-х і це дозволить збільшити надходження до бюджету і підвищить дисципліну водіїв», – зазначив він.

 

Також Ігор Гундич додав, що за рахунок обласного бюджету у 2017 році вже придбали 1 такий комплекс вартістю 190 тис. грн. А з наступного року  на Житомирщині вагові комплекси працюватимуть не лише на дорогах державного значення, а й на відремонтованих місцевих шляхах.

 

Версія для друку