Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Робота депутатів продовжується – комісія з охорони здоров’я погодила питання на сесію. ФОТО

21 Липня 2017 • 10:28

Кіл-сть переглядів: 542

Питання надання матеріальної допомоги учасникам АТО, перерозподілу систем внутрішньовенних інфузій, призначення керівників медичних установ розглянули депутати облради під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

Засідання відбулось сьогодні, 21 липня, під головуванням депутата Ігоря Сабадаша.

 

Під час роботи депутати погодили питання виділення 53 тис. грн на лікування та проходження реабілітації військовослужбовця, внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік, Положення про комісію та Порядок визнання бійців-добровольців АТО.

 

За ініціативи управління охорони здоров’я ОДА комісія підтримала питання перерозподілу систем внутрішньовенних інфузій.

 

За словами начальника управління Миколи Суслика, за кошти обласного бюджету для постраждалих від ЧАЕС були закуплені системи, термін дії яких невдовзі закінчується. «Тому потрібно їх перерозподілити для того, аби системи могли використовувати всі жителі області, а не лише «чорнобильці», – наголосив Микола Суслик.

 

Комісія підтримала звернення до ВР та КМ України щодо виділення коштів з державного бюджету на лікування та реабілітацію учасників АТО, звернення до Президента, ВР та КМ України щодо збільшення розміру допомоги при народженні дитини.

 

Участь в засіданні комісії взяв заступник голови ОДА Ярослав Лагута, керівники управлінь облдержадміністрації.

 

Нагадаємо, що 20 липня постійна комісія з гуманітарних питань погодила виділення коштів на ремонт доріг та призначення керівників установ.

Версія для друку