Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Робота по формуванню нової громадської ради розпочнеться наступного тижня

12 Березня 2015 • 15:59

Кіл-сть переглядів: 617

12 березня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації.

 

Основною метою засідання було ухвалення рішення щодо прийому документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нової громадської ради.

 

Ярослав Лагута зазначив, очікувані від Кабінету Міністрів України зміни до відповідних документів, що регламентують діяльність громадської ради, не ухвалені, тому члени засідання мають прийняти рішення щодо подальших дій.

 

Від членів ініціативної групи надійшли 2 пропозиції: не розпочинати прийом документів, а почекати рішення Кабінету Міністрів, одночасно готуючи пакет документів для подання, і пропозиція розпочати цю роботу зараз.

 

Більшість голосів отримала перша пропозиція. Під час засідання вирішили зібрати ініціативну групу орієнтовно 19 березня і розпочати роботу по формуванню громадської ради.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку