Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочала роботу дев’ята сесія обласної ради. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

23 Лютого 2017 • 07:50

Кіл-сть переглядів: 745

Сьогодні, 23 лютого, розпочала свою роботу дев’ята сесія обласної ради VII скликання.

 

У залі зареєструвалися 61 депутат.

 

Перелік питань:

 

1. Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Раупова Р.Б.

 

2. Про Єдиний день депутата.

 

3. Про розгляд клопотань Державної служби геології та надр України.

 

4. Про внесення змін та доповнень до плану заходів на 2015-2017 роки з реалізації Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2020 року.

 

5. Про встановлення персональної стипендії народному художнику України Камишному Ю.К.

 

6. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України народного хору «Ветеран» Малинського районного будинку культури.

 

7. Питання комунальної власності:

 

 

7.1. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2015-2016 роки.

 

7.2. Про Програму підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2017-2018 роки.

 

7.3. Про впорядкування трудових відносин з Галичем М.А.

 

7.4. Про переукладання контракту із з Куликівською О.П.

 

7.5. Про переукладання контракту із Дорошенко Л.І.

 

7.6. Про внесення змін та затвердження Статуту комунальної установи «Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання» Житомирської обласної ради в новій редакції.

 

7.7. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

 

7.8. Про прийняття автотранспортних засобів у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

7.9 Про списання автотранспортних засобів.

 

8. Про звернення до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо вирішення питання правового регулювання режиму територій Народицької селищної об’єднаної територіальної громади.

 

9. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на восьмій сесії обласної ради сьомого скликання.

 

10. Інформація на звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

 

Перелік додаткових питань:

 

 

1. Про затвердження Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції у 2017 році у новій редакції.

 

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Службі автомобільних доріг у Житомирській області.

 

3. Про зміну категорії (статусу) селища міського типу Городок Радомишльського району Житомирської області.

 

4. Про надання згоди Новоборівському дитячому будинку-інтернату Житомирської обласної ради на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі.

 

5. Про звернення до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. (мораторій на продаж земель).

 

6. Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України.

 

7. Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо підтримки торговельної блокади.

 

8. Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерації.

Версія для друку