Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочалася двадцята сесія Житомирської обласної ради VIIІ скликання. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

20 Червня 2024 • 10:02

Кіл-сть переглядів: 140

Сьогодні, 20 червня, проходитиме чергова 20-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. На початку сесії зареєструвалося 47 депутатів.

 

Участь у сесії бере начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники правоохоронних органів.

 

Перелік питань для розгляду на 20 сесії обласної ради восьмого скликання:

 

1. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

 

2. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від  27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

 

3. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія   імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради у новій редакції.

 

4. Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Статуту комунального закладу «Житомирський обласний  краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради у новій редакції.

 

5. Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Новоборівський дитячий будинок-інтернат Житомирської обласної ради.

 

6. Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради.

 

7. Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Житомирський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради.

 

8. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 19.05.2016 № 244 «Про затвердження Положення про Наглядову рад.

 

9. Про Положення про порядок погодження підприємствами проєктів будівництва об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

 

10. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 17.08.2023 № 598 «Про Порядок укладення договору про встановлення земельного сервітуту щодо земельної ділянки (її частини) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області».

 

11. Про надання дозволу на списання автотранспортних засобів.

 

12. Про надання дозволу на списання медичного обладнання.

 

13. Про передачу цілісного майнового комплексу у державну власність.

 

14. Про передачу нерухомого майна.

 

15. Про передачу об’єктів нерухомого майна.

 

16. Про припинення комунального підприємства «Готельний комплекс «Україна» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.

 

17. Про припинення комунального закладу «Волейбольний клуб» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.

 

18. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами.

 

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Фещенка-Чопівського, 18, м. Житомир.

 

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у постійне користування ДП «Звягельський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

 

21. Про надання згоди на прийняття земельної ділянки у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області та передачу земельної ділянки у комунальну власність Романівської селищної ради.

 

22. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

 

24. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у постійне користування ДП «Пулинський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

 

25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки.

 

26. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.

 

27. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

 

28. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради.

 

29. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради.

 

30. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.

 

31. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради.

 

32. Про внесення змін у контракт від 14.07.2022, зі змінами,  з директором  комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

 

33. Про внесення змін у  контракт від 27.05.2021, зі змінами, з директором  комунального  некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради.

 

34. Про внесення змін у контракт від 25.06.2020, зі змінами,  з директором  комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради.

 

35. Про внесення змін у контракт від 14.07.2022, зі змінами, з директором  комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.

 

36. Про укладення контракту з Кінзерською В.А. на новий строк.

 

37. Про призначення директора Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка Житомирської обласної ради.

 

38. Про закріплення на праві господарського відання нерухомого майна.

 

39. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна.

 

40. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.

 

41. Про затвердження розпоряджень голови Житомирської обласної ради.

 

42. Про встановлення ставок рентної плати.

 

43. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 28.05.2015 № 1554 «Про надання у користування мисливських угідь», зі змінами.

 

44. Про припинення права користування частиною мисливських угідь Ємільчинської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок.

 

45. Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливська фауна».

 

46. Про перейменування об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення.

 

47. Про оголошення нових об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

 

48. Про уточнення площі та розширення меж об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення.

 

49. Про порушення клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України.

 

50. Про порушення клопотання про присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

 

51. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 13 «Про Регламент обласної ради VIII  скликання», зі змінами.

 

52. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №14 «Про Положення про постійні комісії обласної ради              VIIІ скликання», зі змінами.

 

53. Про внесення змін у рішення обласної ради від 27.11.2020 № 3 «Про визначення умов оплати праці голови Житомирської обласної ради».

 

54. Про внесення змін у рішення обласної ради від 27.11.2020 № 6 «Про визначення умов оплати праці першого заступника голови Житомирської обласної ради».

 

55. Про внесення змін у рішення обласної ради від 27.11.2020 № 9 «Про визначення умов оплати праці заступника голови Житомирської обласної ради».

 

56. Про Кодекс етичної поведінки депутатів Житомирської обласної ради.

 

57. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VІІІ скликання Савченка О.І.

 

58. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2024 року.

 

59. Про звернення депутатів обласної ради до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

 

60. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне.

 

61. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо вирішення питань захисту енергетичної інфраструктури.

Версія для друку