Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочалася дванадцята сесія Житомирської обласної ради VIIІ скликання. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

07 Грудня 2022 • 10:19

Кіл-сть переглядів: 423

Сьогодні, 07 грудня, проходитиме чергова 12-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 40 депутатів.

 

Участь у сесії бере голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники правоохоронних органів.

 

На порядок денний винесено 38 питань, зокрема про Меморандум між Житомирською обласною радою, Житомирською обласною військовою (державною) адміністрацією і Житомирською міською радою, розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету Житомирської області на депозитах, а також шляхом придбання державних цінних паперів, обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Про обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Житомирській області та Управління поліції охорони в Житомирській області, питання комунальної власності та інше.

 

12-та сесія обласної ради восьмого скликання проходить у режимі обмеженого доступу.

 

Перелік питань для розгляду на 12-й сесії обласної ради восьмого скликання:

 

  1. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №13 «Про Регламент обласної ради VIII скликання», зі змінами.
  2. Про Меморандум між Житомирською обласною радою, Житомирською обласною військовою (державною) адміністрацією і Житомирською міською радою.
  3. Про розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету Житомирської області на депозитах, а також шляхом придбання державних цінних паперів.
  4. Про обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Житомирській області.
  5. Про обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Управління поліції охорони в Житомирській області.

 

Питання комунальної власності:

 

  1. Про надання дозволу на списання основних засобів.
  2. Про надання дозволу на списання медичного обладнання.
  3. Про надання згоди на передачу майна в суборенду.
  4. Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради.
  5. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.
  6. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 №435 «Про передачу у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади автотранспортних засобів».
  7. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради з питань оренди.
  8. Про переукладення контракту з Охотенко С.В.
  9. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 № 406 «Про припинення комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до Обласної бібліотеки для дітей» Житомирської обласної ради.
  10. Про затвердження передавального акта комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради.
  11. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Статуту Обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради.
  12. Про затвердження передавального акта дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради.
  13. Про затвердження передавального акта комунального закладу позашкільної освіти «Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» Житомирської обласної ради.
  14. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Денишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради.
  15. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Березівської спеціальної школи Житомирської обласної ради.
  16. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирської спеціальної школи № 2 Житомирської обласної ради.
  17. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Статуту Звягельського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради.
  18. Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства «Обласний спеціалізований будинок дитини» Житомирської обласної ради.
  19. Про затвердження передавального акта комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради.
  20. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 № 404 «Про припинення КРУ «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради реорганізувавши її шляхом приєднання до КНП «Житомирський обласний будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  21. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  22. Про припинення права користування та надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване мисливське господарство «Сушки».
  23. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько – рибальський клуб «Березники».
  24. Про припинення права користування та надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване мисливське господарство «Лісомир».
  25. Про припинення права користування мисливськими угіддями ДП «Баранівське лісомисливське господарство» та надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Форест Полісся-22».
  26. Про затвердження місцевих схем формування екологічної мережі Житомирського та Бердичівського районів Житомирської області.
  27. Про оголошення об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.
  28. Про затвердження проєктів землеустрою та надання земельних ділянок.
  29. Про надання згоди на затвердження технічної документації із землеустрою.
  30. Про прийняття земельних ділянок у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.
  32. Про затвердження Порядку розгляду заяв сільськогосподарських товаровиробників про наявність обставин непереборної сили.
  33. Про заборону діяльності релігійних організацій (об’єднань) Української православної церкви московського патріархату.

 

 

 

Версія для друку