Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочалося формування структури громадської ради при облдержадміністрації

29 Квітня 2015 • 14:28

Кіл-сть переглядів: 674

29 квітня відбулося перше засідання робочої групи громадської ради при облдержадміністрації, яке провів голова громадської ради Володимир Стельмах. Участь у засіданні взяв заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

 

На порядок денний були винесені питання, затверджені установчими зборами, а саме: обговорення положення про громадську раду при облдержадміністрації, про регламент роботи та структуру громадської ради.

 

Члени робочої групи отримали для ознайомлення всі необхідні матеріали. Було прийнято рішення, що вони будуть вивчатися і опрацьовуватися протягом тижня. Висловлені пропозиції до типових документів із врахуванням особливостей регіону розгляне обрана з числа юристів експертна рада. Вона перевірить пропозиції на відповідність до чинного законодавства.

 

Ярослав Лагута висловив побажання відносно структури громадської ради: «Вона має бути набагато гнучкішою і мобільнішою, ніж державна структура облдержадміністрації. Можна вже зараз визначити кістяк громадської ради і почати працювати. Не займатись обговоренням місяцями. Адже при виникненні якоїсь потреби завжди можна створити додаткову комісію».

 

Колективне рішення щодо зазначених питань буде прийнято на наступному засіданні робочої групи, яке відбудеться 6 травня.

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку