Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочато голосування за роботи учасників молодіжного фестивалю-конкурсу “Закарбовані Майданом”. Підтримайте юні таланти Житомирщини!

05 Грудня 2022 • 11:29

Кіл-сть переглядів: 277

Про це повідомляє Житомирський музичний фаховий коледж ім. В.С. Косенка.

 

Так, на офіційній сторінці музичного коледжу у Facebook розпочато голосування глядачів за конкурсні роботи учасників Обласного молодіжного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні та авторської поезії “Закарбовані Майданом”.

 

Цьогоріч свої роботи для участі у фестивалі-конкурсі подали 45 претендентів із чотирьох районів Житомирської області. Відповідно до Положення про фестиваль-конкурс із-поміж них буде обрано 14 переможців за рішенням журі та два переможці будуть визначені за підсумками глядацького голосування (по одному у кожній конкурсній номінації), які отримають дипломи “Вибір глядачів”.

 

Щоб взяти участь у голосуванні, будь ласка, поставте “лайк” під фото того учасника у публікації на Facebook, чия конкурсна робота вам найбільше сподобалась.

 

З усіма конкурсними роботами Ви можете попередньо ознайомитися на сторінці фестивалю-конкурсу “Закарбовані Майданом” на сайті коледжу.

 

 

Проголосувати за автора найкращої, на вашу думку, поезії серед конкурсантів 1-ої категорії – молодша вікова група (15-18 років) можна ТУТ

 

 

Проголосувати за автора найкращої, на вашу думку, поезії серед конкурсантів 2-ої категорії – старша вікова група (19-25 років) можна ТУТ

 

Проголосувати за найкращого, на вашу думку, виконавця патріотичної пісні серед конкурсантів 1-ої категорії – молодша вікова група (15-18 років) можна ТУТ.

 

Проголосувати за найкращого, на вашу думку, виконавця патріотичної пісні серед конкурсантів 2-ої категорії – старша вікова група (19-25 років) можна ТУТ.

 

УВАГА! Голосування триває до 23:59 четверга, 08.12.2022 року.

 

Будь ласка, підтримайте юні таланти!

 

Нагадаємо, що діти Житомирщини можуть долучитися до конкурсу дитячого малюнка «Я у безпеці з МВС».

 

 

Версія для друку