Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження голови ОДА: що буде обмежено при 5 класі пожежної небезпеки

13 Серпня 2015 • 17:52

Кіл-сть переглядів: 1 363

Житомирщина продовжує проведення заходів щодо запобігання виникненню пожеж. Відповідне розпорядження підписав сьогодні, 13 серпня, голова облдержадміністрації Сергій Машковський.
 
З метою запобігання реальній загрозі виникнення пожеж у лісах області і мінімізації їх наслідків, забезпечення протидії пожежам у природніх екосистемах керівник Житомирщини розпорядився посилити заходи безпеки.
 
Зокрема, розпорядженням голови ОДА при встановленні в лісах області 5-го класу пожежної небезпеки рекомендовано заборонити відвідування лісів населенням та в’їзд до них транспортних засобів, крім транзитних шляхів.
 
До 31 серпня рекомендовано призупинити сезон полювання на пернату дичину.
 
З метою охорони державного мисливського фонду від порушників правил полювання та дотримання пожежної безпеки у лісових насадженнях державною екологічною інспекцією, УДСУ з надзвичайних ситуацій, обласним управлінням лісового та мисливського господарств із залученням працівників УМВС України в Житомирській області проводитимуться рейди.
 
Місцеві органи виконавчої влади, за розпорядженням Сергія Машковського, мають вжити всіх заходів задля забезпечення пожежної безпеки в лісах.
Версія для друку