Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Село Демчин у Бердичівському районі газифіковано

22 Жовтня 2015 • 13:39

Кіл-сть переглядів: 689

У середу, 21 жовтня 2015 року, жителі села Демчин зібралися на урочисте запалення «блакитного вогника» у своєму селі. Підвідний газопровід до с. Демчин має протяжність 3,8 км, вартість складає 720,0 тис. грн.

 

Серед гостей, які приїхали привітати мешканців був і перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації  Геннадій Дмитренко.

 

Перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко запевнив, що гарний результат можливий лише у тому випадку, якщо над будь-яким починанням люди працюють згуртовано, однією командою, на один результат. У цьому і є суть президентської реформи щодо децентралізації влади.

 

За власні кошти населення прокладено по с. Демчин 5,846 км розвідних вуличних мереж вартістю 689,0 тис. грн та змонтовано системи газового опалення, на яке витрачено від 10 до 15 тис. грн. із кожного домоволодіння.

 

Результатом введення в експлуатацію підвідного газопроводу до села Демчин буде довгоочікуване вирішення соціально-важливого питання газифікації цього населеного пункту, де проживає понад 250 громадян.

 

По закінченню урочистостей, за доброю традицією, учасники заходу завітали до господи. У гостинному домі для господарів  працівниками Бердичівського управління експлуатації газового господарства  проведено інструктаж з техніки безпеки та запалено газову конфорку. 

 

1

 

2

 

3

 

4

Версія для друку